04 | 05 | 2018

2. KLAVIRSKI FESTIVAL DOLCE PIANO

 

2. KLAVIRSKI FESTIVAL DOLCE PIANO

 

U četvrtak 3.5.2018. u dvorani u Belišću, a u organizaciji Glazbene škole iz Valpova i Belišća održan je 2. KLAVIRSKI FESTIVAL DOLCE PIANO.  Mladi sudionici imali su priliku pokazati svoje glazbeno umijeće i muzikalnost na „kralju nad kraljevima“ modelu klavira D-274 renomiranog i svjetski priznatog proizvođača Steinway & Sons. U njihovoj izvedbi uživala je i brojna publika te je svaki sudionik nagrađen gromoglasnim pljeskom. Na kraju dana sudionike je pozdravila i prigodnim se riječima obratila zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković. Vjerujemo da će i ovaj klavirski festival kod mladih glazbenika pobuditi entuzijazam i ljubav prema klaviru i muziciranju te biti dodatni motiv u njihovom daljnjem napredovanju i stjecanju novih glazbenih vještina.

Tvrtka Piano centar Zagreb, koja je bila sponzor ovog događaja, iznimno je ponosna na uspješnu suradnju s Glazbenom školom iz Valpova i Belišća te ovim putem zahvaljuje svim djelatnicima škole, a posebno voditeljici prof. Latinki Ruski na lijepom susretu i gostoprimstvu.

 

 

Tvrtka Piano centar Zagreb d.o.o. zastupnik je proizvođača instrumenata STEINWAY & SONS, BOSTON, ESSEX, KAWAI, PETROF, SAMICK i SEILER.