SAMICK

SAMICK Musical Instrument CO., LTD. - proizvođač glazbala iz Južne Koreje utemeljen je 1958. godine sa ciljem da postane korporacija koja će sudjelovati u blagostanju nacije promovirajući industriju glazbalima.

Danas je Samick dominantna tvrtka u Južnoj Koreji, a preuzima sve više svjetskog tržišta sa velikim izborom različitih instrumenata.

Nakon niza godina, povećavajući svoju kvalitetu pa tako i tržišta, nagrađen nizom nagrada i zasluženih certifikata, Samick se penjao na ljestvici uspjeha i zauzeo mjesto među tri najveća proizvođača pijanina i glasovira.

2002. godine iznvestira u svjetski poznatu i cijenjenu europsku marku «Bechstein» te je ta međusobna suradnja još više povećala kvalitetu Samickovih pijanina i glasovira.
2005. kupuje Pramberger Piano, istaknuta marka klavira u SAD
2008. Samick kupuje poznatu Njemačku tvornicu klavira visoke klase Seiler
2009. kupuje dio Stainway & Sons

Piano centar Zagreb je jedan od 213 distributera gazbalima Samick koji djeluju u cijelom Svijetu. Na našim stranicama možete vidjeti dio ponude glazbala proizvođača Samick, a ukoliko želite vidjeti ukupnu ponudu uputite se na web sjedište našeg partnera Samick - "SAMICK Musical Instrument CO., LTD.".

Tvrtka Piano centar Zagreb d.o.o. zastupnik je proizvođača instrumenata STEINWAY & SONS, BOSTON, ESSEX, KAWAI, PETROF I SAMICK .