07 | 06 | 2024

Kawai pijanina K-600 i K-500

Modeli K-600 i K-500 predstavljaju vrhunac Kawai kvalitete u najvišoj K seriji Kawai akustičnih pijanina.

Sa svojih 134 cm, odnosno 130 cm visine ulaze u kategoriju koncertnih pijanina koji će zadovoljiti sve zahtjeve za kućnu vježbu i profesionalnih koncertnih pijanista.

Idealni za prolazak kroz proces visokog obrazovanja, ovi modeli mogu biti i izniman dodatak finijim ugostiteljskim objektima koji žele svoj prostor ispuniti glazbom i elegancijom.

Dok se K-600 odlikuje krajnje dotjeranim zvukom te preciznom i delikatnom osjetljivošću na i najmanje tehničke finese i tonalne promjene, K-500 će sa svojom rijetkom kombinacijom snage, dinamičkog raspona i tonalnog bogatstva ispuniti svaki glazbeni zahtjev bilo kojeg studijskog okruženja.

 

Kawai K-600

 

Kawai K-500

Modeli se odlikuju visokokvalitetnom Millennium III Upright mehanikom s dijelovima od ABS karbona koji joj, kao i svim Kawai mehanikama daje neusporedivu izdržljivost.
Izdržljivosti uvelike pridonosi i to što su određeni jako dugi i tanki dijelovi u izradi same konstitucije pijanina koji se tradicionalno izrađuju od drva i zbog toga su podložni deformacijama, ovdje izrađeni od čelika.

Također tipke produljene dužine, što olakšava kontrolu u sviranju, prevučene su zaštitnim NEOTEX površinskim slojem, koji uz zaštitu od oštećenja i izblijeđivanja boje pridonosi i manjem klizanju prstiju po klavijaturi.

Tvrtka Piano centar Zagreb d.o.o. zastupnik je proizvođača instrumenata STEINWAY & SONS, BOSTON, ESSEX, KAWAI, PETROF I SAMICK .