O nama

Piano Centar Zagreb je tvrtka specijalizirana za prodaju, popravke i ugađanja / štimanja pijanina i glasovira, a svoja ostvarenja temelji na naslijeđima i iskustvima dugogodišnje tradicije obitelji Kovačićek.

Osnovao ju je Antun Kovačićek 1940. godine, a danas tvrtku uspješno vodi već treća generacija. Naši djelatnici crpe svoja znanja i iskustva starih majstora i zanata.

Dugogodišnje iskustvo i uspješno poslovanje rezultiralo je zastupstvom na području Republike Hrvatske za prodaju pijanina i klavira proizvođača Steinway & Sons, Boston i Essex designed by Steinway & Sons, Petrof, Kawai i Samick te ovlaštenog servisa za sve marke istog.

Korisnici naših usluga su mnoge glazbene škole, koncertne dvorane, osnovne škole, vrtići, kazališta, ugostiteljski i hotelski objekti, eminentni umjetnici, privatni kupci, HTV i mnogi drugi.

Nadamo se da ćete i Vi Vaše povjerenje povjeriti upravo nama.

 

 

 

 

 

 

Naši saloni u Ozaljskoj i Mokričkoj te novi izložbeni salon u sklopu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog - nude veliki izbor klavira, pijanina i digitalnih pijanina na lageru.
Posjetite nas!

Više

U sklopu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog:

   

 

U Mokričkoj ulici, Zagreb:

    

U Ozaljskoj 144, Zagreb:

      

Tvrtka Piano centar Zagreb d.o.o. zastupnik je proizvođača instrumenata STEINWAY & SONS, BOSTON, ESSEX, KAWAI, PETROF I SAMICK .